Nieuwe Website! Nieuwe nieuwsbrief! Klik hier om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief!

GEZOCHT: Dierenfoto met een verhaal! Heb jij een leuke, mooie, gekke, liefste of andere geweldige dierenfoto die je met ons wilt delen! Stuur jou foto met verhaal naar info@dierinregio.nl

DEZE ZOMER opent Serpo haar deuren op de nieuwe locatie in Rijswijk! Exacte openingsdatum wordt nog bekend gemaakt! Houd dit nieuws goed in de gaten!

Home

Welkom dierenvrienden

Welkom op de vernieuwde website van Dier in de Regio. Dit jaar 2015 is het alweer vijf jaar geleden dat het idee ontstond voor een website met onafhankelijk nieuws over dieren in deze regio. (Lees ook: Wie zijn wij) Het is ook een mooie gelegenheid om een nieuwe lay-out aan te meten met extra mogelijkheden om de verschillende onderdelen vindbaar te maken. Je kunt vrijwel overal op doorklikken. Kom je iets tegen dat (nog) niet werkt, geef dat even aan ons door via Contact door het formuliertje in te vullen.
Wil je een artikel, fotoserie, of berichtje delen met vrienden, dan kan dat nu via Facebook, Twitter, Pinterest of andere mogelijkheden waaruit je kan kiezen. Zie je iets leuks, deel het maar zoveel mogelijk. Dier in de Regio is ook informatief is met verhalen en artikelen die de moeite waard zijn om te lezen. In de fotoseries is het nu mogelijk om een grotere te zien door op de kleine foto te klikken.
Dier in de Regio wil ook interactief zijn, door in te gaan op inzendingen en reacties van lezers. U krijgt altijd antwoord en mogelijk wordt uw reactie of inzending in gezamenlijk overleg geplaatst op de website. Heeft u een idee voor een nieuwe rubriek, dan mag u dat laten weten. Is er probleem met huisdieren en wordt u nergens gehoord? Dier in de Regio wil er aandacht aan besteden. Heeft u een dierenfoto waar een verhaal bij hoort, zie het oproepje op de startpagina, waar u het naar toe kunt sturen. Wij wensen u veel lees- en kijkplezier en zijn benieuwd naar uw reacties!

P.S. Wij doen ons best om zo snel mogelijk alle onderdelen weer actief te maken.

 
 
FacebookTwitterGoogle+Delen

Geef een reactie

Geef een reactie